Monday, 20 January 2014

Teruja Nak Buat Projek Baking Next Weekend

haaa... kenapa????? yang dinanti dah tiba..hihihiii... nak senyum sampai telinga... sampai2 je opis pagi tadi, dapat satu call. malas nak angkat ok sebab nombor tak dikenali. aku memang gitew.. kang kual insurans la, jual apa2 ntah lagi.. malas nak layan n malas nak spoil mood pepagi isninku yang aman damai ni.. sekali dia hantar mesej. katanya nak hantar barang dari LivingSocial... mataku terus bersinar2...



lebih kurang camni la... da start senyum sorang2.. seb baik arini ramai outstation.. cukup setengah jam yang dijanjikan, maka sampai la penghantar barang tu.. 


apa yang dibeli????


TARAAAAAAA







tak sabar nak berBrownies wiken nanti.. weehuuuuu.. RM45 je, free delivery..
beli kat LivingSocial ni

tunggu lagi satu barang je belum sampai.. beli dengan Mimy

7 comments:

  1. wahhh..senang dah pasni nak wat brownies. hihi

    ReplyDelete
  2. sy memang suka baking sue.. senang le nak buat lepas ni

    ReplyDelete
  3. Fiza tak sbr nak ngk hasilnye... nnt kongsikn yer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah