Thursday, 16 January 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan



Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Da lama tak join pape segmen..moh le kite meramaikan kawan. tq Cik Sally sebab buat segmen


http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

21 comments:

  1. Dari segmen sama ...follow n bw sini :)

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama dan Fiza juga folo sini... http://ourmemoria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  4. Singgah dan follow dari segmen yang sama. Jemput datang site kita pulak ehh :)

    ReplyDelete
  5. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best.. :D

    ReplyDelete
  6. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  7. Balas kunjungan dan follow :)

    ReplyDelete
  8. salam..dari segmen yg sama..jom terjah blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. shad datang blogwalking dari segmen sama, shad follow sini, hehe..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… ^_^
    TAHNIAH! Anda pemenang hadiah saguhati untuk segmen ni…jangan lupa tengok kat SINI
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  11. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  12. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal dari belogisam, tq coz sudi menjengah http://belogisam.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html.. berkenan singgah la yer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah