Friday, 24 January 2014

Handphone GiveAway by Syuhada1981.com



Comel betul handphone yang ditawarkan.. super cute
Kalau nak, kena la join GA SYUHADA ni..
Mana la tau, ade rezki korang kan. Aku pun mengharap juga kot2 murah rezki aku jugak
Tak salah cuba nasib kan

Senarai Hadiah

Top Referral

Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu)  + RM 50.00 x 4 pemenang




Random

Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang




Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri anda diruangan komen di bawah ini. 




Klik banner kat atas tu ye kalau nak join sama



7 comments:

  1. salam Ayu.
    terima kasih sudi join.
    wish you all the best (^_^)

    ReplyDelete
  2. good luck :)
    jemput join Ga ni :)
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/01/1st-anniversary-giveaway-by-madihah.html

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dr GA Yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete

  4. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/mini-ga-bookmark-limited-edition-by.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/my-2nd-giveaway-happy-new-year.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah