Tuesday, 4 June 2013

kehilangan....


sedeyyyyyy...

terkujat jap pepagi tadi bila on kamera..

huk..hukk.hukkk...
sedu sedan depan pc senyap2 jerr
malu weiii..kang satu opis dengar kalu aku meraung..
meraung dalam ati je la..

baru menyambut ulang tahun pembelian yang ke setahun
da jadi macam ni
sedeyyyy...sedeyyyyy..
pelaburan wang tabungan ni..
makanya.. super duper sedeyyyy
sebab bukan senang nak dapat kannnn
untuk makluman, kamera pertama telah dirosakkan akmal
sebab tu ganti yg ni..
tp aku plak yg jahanamkan

ntah bila terjatuh.. aku pun x sedar..

 tp sambil2 menunggu depan lif tadi
tiba2 aku teringat
sabtu aritu aku bwk budak2 g padang
ngn aku2 sekali terkinja2 over eksaited gaya lama x jumpa playground
ntah2 dalam ke'eksaited'an aku tuu..
terhempap ke..tersenggol over ke..ter..ter..laaaa

terpaksa je la redha...

macam tau2 je laaa
aku memang nak menuai hasil tabungan dalam masa terdekat ni
time2 ni jugak le dia nak rosaknya pun

tengah memikir2 lagiii
nak beli lagi kerr... atau nak hold dulu

seddeyyyyyyyy..

gambar ni jugak aku upload ke IG pagi tadi
ada yang ingat aku upload psl keje sbb list yg panjang tu..
haihhhh

2 comments:

  1. alahai..sabar je la..sedih kalau bnda yang kita syng rosak mcm tu je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah