Sunday, 17 February 2013

Contest Kaca Mata PapaMifz.com


Sunglass ni hadiah dari hubby sempena kelahiran anak pertama kami..
sebaik habis pantang, hubby bawak pegi kedai Focus Point di Seremban Parade..

suka sangat sebab yg ni jenis polarized..
brand Serengeti Eyewear..
da cuba mcm2 pattern.. cuma yg ni kena ngn muka aku yg ala2 chubby segi empat tu..
sebelum diskaun harganya adalah RM1k++..
ulang tanya banyak kali kat cik abang ni..betul ke nak belikan???
orang nak bagi da kan.. mesti la terima dengan besar hati..
lepas diskaun (x banyak mana pun diskaun)..dapat la RM900++..
x ingat berapa exactly.. maklum la, sunglass ni da berusia 4 tahun..sebaya ngn anak sulung

x menyesal pun beli sbb sgt2 selesa..
cuma menyesal sbb x jaga elok2 je
ada sekali tu terlupa..tertinggal dlm kereta, lupa plak nak masuk balik dlm box dia
kereta parking tempat panas plak tu..
makanya...cerminnya da terkeluar sikit dari landasan..huhuuu


yang  ni plak, baru je buat..xmas tahun lepas
kira baru jugak la kannn..
yg ni untuk rabun silau.. rabun jauh ada sikit
xteruk sgt kalu nk compare ngn rabun silau..
reason beli ni sebab since skang da travel awal pagi, balik plak malam kan
memandu sepanjang hiway adalah sgt menyakitkan mata
nak x nak kena buta juga.. tangguh2kan sebab sayang duit
sayang nk pakai untuk diri sendiri.. sbb sparekan untuk kegunaan anak2


jenama adalah tidak diketahui sbb beli frame yg sale
kedai cermin mata evolution dekat TheMines..
buy 2 frame @RM188 sahaja..
share beli ngn kawan..
so, total harga untuk frame + cermin adalah RM140.00..
yg ni memang cepat je kuarkan duit dr purse sbb harganya adalah super murah kan
dan juga selesa dipakai
xkan nak menyesal kan beli benda yg kita suka..

sebab kedua2nya masih elok dan boleh digunakan
kalau la (kalau lah eh.....) ditakdirkan menang
nk buat cermin mata untuk mak plak
da lama mak mengidam nk cermin mata baru..

meh le sesapa nak join sama

4 comments:

  1. terima kasih kerena sudi join contest PM...semoga berjaya yer...:)

    ReplyDelete
  2. untung dapat suami yang sebegitu.. ^_^. saya pun nak jadi suami yang menggembirakan hati bakal isteri.

    http://www.lokmanramli.my

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah