Tuesday, 1 April 2014

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy


Syarat-syarat dia semua senang
Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia sahaja
Follow blog ini
Buat satu entri yang bertajuk Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy
Tempek banner di atas dan backlink ke entri ini
Tinggalkan link url entri anda di kotak komen ini

Tarikh Tamat 10 April 2013 (pukul 11:59 Malam)

*Hanya seorang pemenang dicari, kalau penyertaan ramai..
mungkin hadiah top up akan di tambah.. :)



Senang je kan..meh join sekali
Klik je banner kat atas tu ye

12 comments:

  1. suker powerbank ni sebab comel nau

    ReplyDelete
  2. all the best

    jemput join

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. gud luck sahabatku.....

    (^_^) ANDA DI TAG!!! hehe....
    SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. BW dr segmen yg sama..gudluck..
    Nway..jom support GA ida
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  5. gd luck yer .. KA mood nk join segmen2 ni dah kelaut skang hehehe

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . datang dari segmen yang sama :) semoga berjaya . .

    http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    ReplyDelete
  8. selamat maju jaya... dtg dari segmen yang sama....

    http://nur-afiz.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan.. ^_^
    yaya singgah dan follow sini dr segmen yang sama..
    all the best..

    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    datang sini dari rumah tuan penganjur..
    join segmen yg sama jugak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  11. Singgah sini n belek2 entri
    http://www.blogieta.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah