Monday, 9 February 2015

Koleksi Tudung Syria Yang Baru.. NAURAH SAFEENA




TUDUNG SYRIA READY FOR SOLAH !

Ada saiz M dan L..

✔ 4 Pilihan warna yang menarik!
✔ Saiz M , L
✔ HIGH QUALITY LYCRA
✔ JIMAT MASA (pemakaian kurang 3 minit!)
✔ Jahitan memang TIP-TOP
✔ LABUH TUTUP DADA
✔ MESRA SOLAT
✔ Nursing Friendly


---------------------------------------------------

--> BERMINAT? PM CODE & SIZE ANDA SEKARANG UNTUK ORDER..

1. Klik di sini https://www.facebook.com/messages/TudungSyriaAnggun atau

2. Whatsapp/SMS ke 017 699 1259 ( cepat respons )

SIAPA CEPAT ORDER, DIA DAPAT!






 Serius selesa tudung ni
Tak payah pening2 nak gosok.. terus sarung je
Tak payah pening2 macammana nak simpan.. boleh lipat je
Tak payah pening2 nak jaga awning
Tak payah pening2 nak membelit

Senang & mudah.. untuk travel, untuk mereka yang ada time constraint
Material kain pun sedap... sedap sebab da rasa

Jom la sama2 rasa kesedapannya

Yang penting, patuh syariah dan boleh terus diguna untuk bersolat
boleh menggantikan telekung

Nampak lebih manis, lebih elegan, lebih anggun kan

Boleh juga jenguk2 fb kita untuk koleksi yang lain TudungSyriaAnggun






2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Walk To Remember Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah